Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πολιτικές ευθύνες με ονοματεπώνυμο

Οι πολιτικές ευθύνες σας, έχουν ονοματεπώνυμο! 
στα Ιαματικά Λουτρά Νέας Απολλωνίας Δήμου Βόλβης

loutra modified

«Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι»!

Αυτή την λαϊκή παροιμία μας θύμισε ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλβης, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα 24 Μαρτίου.
Οι μεγαλόστομες διακηρύξεις, υποσχέσεις και δεσμεύσεις, έχουν γίνει συνήθεια που δεν μπορούν να κόψουν.
Σαν να απευθύνονται σε πρωτόγονους ιθαγενείς, συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη και την μνήμη των δημοτών του Δήμου Βόλβης και προσπαθούν να μας πείσουν ότι:
  • Δεν ήταν ο πρώην Δήμαρχος, αποκλειστικός εκπρόσωπος των μετόχων του Δήμου Βόλβης στην Ανώνυμη Εταιρεία των Λουτρών, όταν διόριζε τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο.
  • Δεν ήταν Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Βόλβης, έχοντας την ευθύνη της προστασίας της κοινής περιουσίας όλων των δημοτών, ο σημερινός Δήμαρχος.
  • Δεν είχαν ακούσει, δεν είχαν δει, δεν γνώριζαν μέχρι το τέλος του 2013, τον Διευθυντή ή τον πρώην Πρόεδρο και τους συνεχώς παραιτούμενους επί 3 χρόνια Προέδρους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας των Ιαματικών Λουτρών, που οι ίδιοι διόριζαν.
  • Δεν ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Α. Ε. και σημερινός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν υπέγραφε τον ισολογισμό του 2011, χωρίς έλεγχο από ορκωτούς λογιστές. Γιατί άραγε?
  • Δεν υπήρξε ποτέ, Δημοτικός Σύμβουλος της σημερινής διοίκησης, που έθεσε σε πολλές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτημα για τις πρακτικές του πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου.
  • Δεν…., Δεν….., Δεν….,
  • Δεν γνώριζαν καν πού βρίσκονται τα Ιαματικά Λουτρά και ο Δήμος Βόλβης!!
Αντιθέτως, ως νέοι σταυροφόροι κατά της κακοδιοίκησης, της κακοδιαχείρισης και της υπεράσπισης της κοινής μας περιουσίας, όπως είναι τα Ιαματικά Λουτρά, διερχόμενοι τυχαία από τον Δήμο μας στα τέλη του 2013 και μόλις αντιλήφθηκαν το πρόβλημα, αντέδρασαν και αγωνίστηκαν για να αποκαλυφθούν, οι τραγικές ευθύνες τους!
Κύριοι πρώην και νυν Δήμαρχοι Βόλβης, καλά είναι τα παραμύθια σας, αλλά σας είδαμε, σας γνωρίσαμε, σας νοιώσαμε στο πετσί μας και κυρίως, οι σαφείς και αδιαμφισβήτητες πολιτικές ευθύνες σας,

έχουν ονοματεπώνυμο εσάς

Μας είπατε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον Φεβρουάριο ότι είναι θέμα ημερών να εκδοθεί το πόρισμα του ορκωτού λογιστή που ορίσατε.
Στην συνεδρίαση της 24ης Μαρτίου, οι 6 έως 10 μέρες, έγιναν μήνες, που θα χρειαστούν για να εκδοθεί το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών και είναι βέβαιο ότι θα είναι μετά τις εκλογές!
Θέλετε να αποκρύψετε κάτι?
Κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας και όχι τους πολίτες του Δήμου Βόλβης.
Εμείς, η μοναδική αδέσμευτη και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη στον Δήμο Βόλβης, «Όλοι μαζί! Για το καλό μας.», αναλαμβάνοντας, με την ψήφο των δημοτών, την ευθύνη να υπηρετήσουμε με επιτυχία και διαφάνεια, τους συμπολίτες μας, δεσμευόμαστε ρητά και κατηγορηματικά ότι:
  • Προτεραιότητά μας θα είναι το νοικοκύρεμα και η ανάπτυξη της Ανώνυμης Εταιρείας των Ιαματικών Λουτρών, για να προκύψει επί τέλους όφελος στους κατοίκους και στον Δήμο μας και όχι συνεχόμενη ζημία που οδηγεί στην χρεωκοπία. Όπως κάνατε και κάνετε εσείς.
  • Συνεχές μέλημά μας θα είναι η λειτουργία της νέας λουτρόπολης και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε να λειτουργήσει, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στους συμπολίτες και στον Δήμο μας.
  • Η πολιτική μας για τον τουρισμό, έχει σχεδιαστεί με πρωταρχικούς στόχους, την αύξηση αριθμού τουριστών και τουριστικής περιόδου στην παραλιακή ζώνη και την προώθηση των τουριστών στα Ιαματικά Λουτρά και σε όλες τις περιοχές του Δήμου Βόλβης (ορεινή, πεδινή, παραλίμνια).
  • Η διοίκηση και διαχείριση της Ανώνυμης Εταιρείας των Ιαματικών Λουτρών, θα γίνεται από τους καταλληλότερους και ικανότερους και όχι τους ημέτερους. Με πλήρη διαφάνεια.
  • Η ενημέρωση όλων των συμπολιτών μας, για την πορεία της Ανώνυμης Εταιρείας των Ιαματικών Λουτρών, θα είναι δημόσια και τουλάχιστο μία φορά τον χρόνο.
  • Η αλήθεια, για την Ανώνυμη Εταιρεία των Ιαματικών Λουτρών  θα λάμψει και όλα θα εκτεθούν στο φως της ημέρας.
Καθαρά και ξάστερα!
 ΤΩΡΑ
Ξεκάθαρη επιλογή,
για τον τόπο μας,
για το καλό μας

 Για επικοινωνία με την παράταξή μας: 

Σταθερό: 2397061025,  Κινητό: 6970101750


Email: info@georgiosnanakos.gr


Για ενημέρωση 


Ιστοσελίδα : www.georgiosnanakos.gr

Facebook: https://www.facebook.com/nanakosgiorgos


                http://www.facebook.com/nanakosgiorgos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Œ